Stomatologie și Estetică dentară focsani vrancea

FATETE DENTARE - Obtii un zambet de Hollywood

Indicatii pentru fatete dentare

Dantura care prezinta fisuri sau fracturi fara ca acestea sa afecteze radacina.

Fisurile smaltului modifica nuanta odata cu trecerea timpului, astfel incat pacientul nu mai este multumit de aspectul lor, de asemenea poate resimti un disconfort in momentul consumului de alimente si bauturi reci sau fierbinti.

Atunci cand exista inghesuiri sau spatieri inestetice ale dintilor

Atunci cand exista dinti cu o forma inestetica

Atunci cand dintii capata o nuanta inestetica.

FATETE DE ZIRCONIU

Zirconiul este un material revolutionar al stomatologiei care permite ca lumina sa patrunda la fel ca in cazul danturii naturale, fiind considerata mult mai estetica decat varianta metalica la care apeleaza mult pacienti. Zirconiul este biocomptabil, fiind bine tolerat de catre organism, nu provoaca alergii si nici nu transmite variatiile de temperatura, astfel ca pacientii nu vor mai resimti disconfort atunci cand consuma alimente fierbinti sau reci, ajutand ca nervul sa fie pastrat in viata, ceea ce duce si la o rezistenta sporita in timp a dintelui natural. Fiind foarte subtire, adera cu usurinta la dintele natural, fiind aplicat prin intermediul unui adeziv special, iar in cele din urma se va obtine zambetul mult dorit.

Astfel, prin intermediul fatetelor dentare de zirconiu, zambetul pacientilor poate fi infrumusetat, devenind mult mai alb si capatand o forma placuta a dintilor. Fatetele se realizeaza din diferite materiale precum compozitul, ceramica ori zirconiul, fiecare dintre ele avand propriile proprietati. Acestea se lipesc pe dintii naturali.
Fă-ți PROGRAMARE acum!